Jack and the Beanstalk

Jack and the Beanstalk är ett spel som har lanserats av NetEnt och är ett av de spel som man vanligtvis får free spins på när man registrerar sig på ett nytt casino. Just Jack and the Beanstalk är ett otroligt populärt spel och det är mycket älskat, att få free spins på Jack and the Beanstalk är dessutom eftertraktat och som många säkert förstår angående namnet är detta ett spel som kommer från sagorna och därför har det extremt många sagoeffekter som du garanterat kommer att älska om du redan innan gillar folksagor.

Detta spel har fem hjul med tre symboler i vardera, undantaget är bonusspelet där det istället är fyra stycken symboler i varje hjul. Det finns skattkistor, walking wilds och en del annat som gör detta spel extra spännande. Detta spel har en myntjackpott vilket innebär att din vinst kommer baseras på det myntvärde du har ställt in. Ju högre myntvärde du har, desto mer kommer du att vinna om du skulle ha turen att ta hem jackpotten. Därför är det värt att höja insatsen i detta spel samt andra spel som har en myntjackpott. Ju mer du spelar för desto mer har du chansen att vinna vilket i de allra flesta fall innebär någonting väldigt positivt för dig.

Om man lyckas samla tre stycken kistor i Jack and the Beanstalk har man chansen att gå in i Jack and the Beanstalk bonusspel. Detta är någonting som man alltid strävar efter men oavsett om du vinner Jack and the Beanstalk jackpotten eller inte kommer du att få en vinst som är betydande för ditt fortsatta spelande. Dessutom är det mycket roligt och spännande att ta sig an ett bonusspel oavsett om man går ut som miljonär eller inte. Du samlar harpor i bonusspelet och om du har flyt blir du rik.